Když přidáte do těsta vařený brambor, budou kynuté buchty vláčnější.

Když pak kynuté buchty ihned po vytažení z trouby potřete máslem, budou nádherně křehké.

V rubrice: Vaření

2 komntáře pro “Kynuté buchty”


  1. Lulu

    Kynuté buchty neokorají, když ve stejném poměru smícháš rum a vodu, přidáš dvě lžičky cukru a tímto voňavým a sladkým roztokem povrch buchet potřeš hned, jak je vyndáš upečené z trouby. Uvidíš, jak dlouho potom zůstanou měkké a vláčné a jak si budete pochutnávat.


  2. Kamča

    Mám fígl pro pečení moučníků z kynutého těsta. Při pečení kynutého těsta dávám na 1 kg těsta 1 vanilkový pudink rozmíchaný v mléku a při hnětení přidám také lžičku octa. Pudink těsto zjemní a navoní a ocet zajistí‚ že se lépe zpracovává.

Komentáře

Babské rady - moudra ověřená mnoha generacemi.
Provozovatel neručí za škody na zdraví a majetku vzniklé používáním uvedených rad.
Při zdravotních potížích raději kontaktujte lékaře.

© 2009-2019 BabskaRada.cz
2601