Pokud rozinky padnou po zamíchání do těsta na dno, znamená to, že máte těsto příliš řídké. Pomůže, když rozinky před vmícháním do těsta obalíme v mouce nebo moučkovém cukru. To platí i o jiném ovoci.

Aby hrozinky v těstě narostly, nejdříve je přelejte vroucí vodou a po spaření je opláchněte studenou vodou.

V rubrice: Vaření

Jeden komentář pro “Rozinky nepadnou na dno”


  1. Irča

    Rozinky do štrůdlu:
    Rozinky nasypeme do hrnku s rumem a ohřejeme je v mikrovlnce. Ještě teplé přidáváme do štrúdlu.

Komentáře

Babské rady - moudra ověřená mnoha generacemi.
Provozovatel neručí za škody na zdraví a majetku vzniklé používáním uvedených rad.
Při zdravotních potížích raději kontaktujte lékaře.

Ochrana osobních údajů

© 2009-2017 BabskaRada.cz