Pro  nabroušení nůžek několikrát „stříhněte” do hrdla skleněné lahve, po celé délce nůžek. Je to sice neuvěřitelné, ale opravdu to funguje.

V rubrice: Ostatní

4 komntáře pro “Broušení nůžek”


  1. Klára

    Nemáte poruce brousek na nože? Já si vezmu porcelánový talíř a po jeho spodní hraně (na které talíř stojí) několikrát ostřím nože přejedu. A nůž je zase připraven na krájení.


  2. dana

    broušení nůžek o hrdlo láhve je opravdu pravda:-)


  3. Marek

    Totez dosahnete s jehlou … jakoby jste ji chteli prestrihnout a nekolikrat protahnout az ke spickam.


  4. havranznursie@gmail.com

    No, ale to je chyba! Nejde o broušení, ale porovnání ostří (do správného směru, tak jako na ocílce, tedy tvrdším materiálu)! Broušení je něco jiného! Tvar by měl být 2 krát zalomený, z tlošťky materiálu a pak samotné ostří (to se vnažíte srovnat do správné polohy). Jestliže se díváte po linii ostří na které svítí světlo, tak by se nemělo lesknout, jinak je nůž/y tupý/é.

Komentáře

Babské rady - moudra ověřená mnoha generacemi.
Provozovatel neručí za škody na zdraví a majetku vzniklé používáním uvedených rad.
Při zdravotních potížích raději kontaktujte lékaře.

Ochrana osobních údajů

© 2009-2017 BabskaRada.cz