Stává se, že krém, který připravujeme při pečení dortu nebo zákusků se nám srazí. Není hned třeba vyrábět nový – mísu se sraženým krémem mírně nahřejeme nad párou nebo krém pomalu a po částech vmícháme do misky s kouskem másla rozetřeného s cukrem. Tak se nám podaří sražený krém zachránit.

V rubrice: Vaření

3 komntáře pro “Sražený krém”


  1. Eva

    Do sraženého krému stači vešlehat trochu (lžíci nebo2, dle množství krému) rozpuštěného horkého 100% tuku.


  2. jana

    a také funguje, když sražený krém nepřestaneme šlehat na nejvyšší otáčky - po několika minutách se zase krásně spojí


  3. Sasa

    Pomohlo nahřátí a šlehání na vyšší otáčky. Díky za rady. :-)

Komentáře

Babské rady - moudra ověřená mnoha generacemi.
Provozovatel neručí za škody na zdraví a majetku vzniklé používáním uvedených rad.
Při zdravotních potížích raději kontaktujte lékaře.

Ochrana osobních údajů

© 2009-2017 BabskaRada.cz