Tuk se nebude tak rychle přepalovat když do rozpálené pánve vložíme několik koleček očištěné syrové mrkve. Při delším smažení mrkev vyměňte.

Když dáte na teflonovou pánev místo oleje pečicí papír a na něj položíte řízek nebo bramborák, tak bude chutnat stejně dobře, ale mnohem zdravěji.

V rubrice: Vaření

3 komntáře pro “Smažení”


  1. Laďka

    Pár kalorií se dá ušetřit třeba tak, že smažené řízky položíš po vyjmutí z pánve na kuchyňskou utěrku nebo na ubrousek.


  2. Alena

    Taky se můžou řízky ihned po vyjmutí tuku opláchnout vařící vodou. Tuk se smeje a řízky jsou dietní.


  3. Alena

    Taky se můžou řízky ihned po vyjmutí z tuku opláchnout vařící vodou. Tuk se smeje a řízky jsou dietní.

Komentáře

Babské rady - moudra ověřená mnoha generacemi.
Provozovatel neručí za škody na zdraví a majetku vzniklé používáním uvedených rad.
Při zdravotních potížích raději kontaktujte lékaře.

Ochrana osobních údajů

© 2009-2017 BabskaRada.cz