Bramborák bude křupavější, když do těsta nastrouháte trochu mrkve.

V rubrice: Vaření

2 komntáře pro “Křupavější bramborák”


  1. Zuzka

    Při přípravě těsta na bramboráky můžeme část mouky nahradit strouhankou, bramboráky budou pak ještě křupavější. Místo hladké mouky lze použít polohrubou nebo hrubou mouku. Čím méně mouky do bramboráků přidáme, tím budou křehčí a lahodnější.


  2. Zuzka

    Bramborák jde také vylepšit trikem: do těsta kromě ostatních přísad přidej trochu rumu a strouhané housky. Díky rumu nebude bramborák tak mastný, a naopak díky strouhané housce udělá krás­ně křupavou kůrčičku.

Komentáře

Babské rady - moudra ověřená mnoha generacemi.
Provozovatel neručí za škody na zdraví a majetku vzniklé používáním uvedených rad.
Při zdravotních potížích raději kontaktujte lékaře.

Ochrana osobních údajů

© 2009-2017 BabskaRada.cz