Bramborové knedlíky ať už na sladko s ovocem nebo plněné masem se občas rozvaří. Tomuto problému se vyhnete, když do vody ve které se vaří přidáte 1-2 lžíce octa.

Další možností je knedlíky obalit v Solamylu.

V rubrice: Vaření

2 komntáře pro “Bramborové knedlíky se nerozvaří”


  1. Laďka

    Pokud budeš chtít připravit pravé domácí knedle (nikoli instantní), a to z nových brambor, pak po zpracování těsta a vytvarování šišky obal knedlík namísto v obvyklé mouce v solamylu. Teprve potom ho vhoď do vroucí vody a vař obvyklým způsobem. Uvidíš, že bramborový knedlík bude pěkný a zaručeně se nerozvaří!


  2. Tonda

    Bramborové knedlíky jsou mnohem lepší, když do těsta, ze kterého knedlíky připravujeme, vmícháme nadrobno pokrájenou uzeninu. Knedlíky získají lepší barvu a chuť.

Komentáře

Babské rady - moudra ověřená mnoha generacemi.
Provozovatel neručí za škody na zdraví a majetku vzniklé používáním uvedených rad.
Při zdravotních potížích raději kontaktujte lékaře.

Ochrana osobních údajů

© 2009-2017 BabskaRada.cz