Při vaření čočky, hrachu nebo fazolí přidejte trochu majoránky, saturejky, kmínu, bazalky nebo feniklu. To spolehlivě zabrání nepříjemnému nadýmání.

V rubrice: Vaření

3 komntáře pro “Luštěniny nebudou nadýmat”


  1. Karel

    Luštěniny nebudou tolik nadýmat, když k nim při vaření přidáme lžičku rozmělněné majoránky a olivového oleje.


  2. Jarmila

    Vaříme-li luštěniny, občas se stává, že se nám připálí. Tomu se dá lehce zabránit tak, že před vařením vložíme do hrnce starší porcelánový talířek obrácený dnem vzhůru.


  3. Pavla

    Při vaření luštěnin je vhodné přidat mořskou řasu. Mírní nadýmání a je dobrým zdrojem minerálů.

Komentáře

Babské rady - moudra ověřená mnoha generacemi.
Provozovatel neručí za škody na zdraví a majetku vzniklé používáním uvedených rad.
Při zdravotních potížích raději kontaktujte lékaře.

Ochrana osobních údajů

© 2009-2017 BabskaRada.cz